skip to Main Content
Често задавани въпроси за Цифрова ТВ

За да ползвате услугата Цифрова телевизия е необходимо да сте абонат на основната услуга на Телекабел – Кабелна Телевизия. Цифровата телевизия е допълнителна услуга към основната. За нея сключвате допълнителен договор на цена според офертите, описани в раздел “Цени”.

Не, не се налага нова инсталация. Цифровата телевизия се включва към кабела на кабелната телевизия, като се поставя крайно цифрово устройство – цифров приемник или KAM модул.

Вие имате две възможности за сключване на договор. Първата е да отидете в централния офис на фимата на бул. “България” 24. Фирмените представители ще подготвят договора Ви и ще направят уговорка за включване. Другият вариант е да се обадите на тел. 034/919 999, където служителите от Центъра за връзка с абонати ще се погрижат за Вас, без да се налага да напускате дома си.

Към телевизора се монтира цифров приемник, който ние Ви осигуряваме, без да се налага да го закупувате за целия период на ползване на услугата.

На всеки телевизор, който има стандартните входове – СКАРТ и ЧИНЧ. Приемникът се свързва като всяко стандартно DVD или видеоустройство.

Договорът за услугата се сключва за минимален срок на ползване 3 месеца.

Часовото изместване с 30 мин, 1, 2, 3, 6 и 25 часа назад Ви осигурява удобството да гледате любимото си предаване и в по-късен час, ако не сте имали възможност да го видите в реално време.

Това е информационен справочник, който Ви дава възможност за проверка на програмата за даден канал за текущи, минали и следващи дни. Освен това чрез него може да получите допълнителна информация за избрания от Вас филм или предаване.

По принцип по-голямата част от цифровите приемници имат опция за автоматична настройка при евентуална промяна. При проблем може да се обърнете към нашите оператори в Центъра за връзка с абонати на тел. 034/919 999.

Back To Top