skip to Main Content
В търговски офис

Вашата сметка можете да заплатите в избран от Вас търговски офис на дружеството или пощенска станция на “Български пощи” EАД, намиращи се в над 60 населени места в трите области – Пазарджишка, Пловдивска и Софийска.

Телекабел онлайн

Всички клиенти на Телекабел АД могат да заплащат и да правят справки за услугите си онлайн на www.telekabelonline.bg през портала на БОРИКА. За плащането е необходимо да притежават валидни кредитни или дебитни карти .

В офиси на Български пощи

Вашата сметка можете да заплатите в избрана пощенска станция на “Български пощи” EАД, намиращи се в над 60 населени места в трите области – Пазарджишка, Пловдивска и Софийска.

Чрез ePay

За да осъществите плащане чрез системата е нужно да имате регистриран профил в системата ePay.bg и платежно средство – дебитна или кредитна карта. Въведете Вашият абонатен номер и осъществете плащането. Платформата. „Ипей“ АД е сертифициран доставчик на услуги (Level 1 Service Provider) в съответствие с международния стандарт за информационна сигурност при картови трансакции PCI DSS.

Чрез EasyPay

Услугата за плащане дава възможност на клиентите да заплатят през централизираната система на Изипей своята месечна такса към Телекабел АД в офис от мрежата на Изипей АД. За ползване на услугата не се изисква предварителна регистрация. За точното извършване на плащането е необходимо да предоставите информация за абонатен номер към съответното дружество , номер на телефон или други данни за сметката. Информация за това може да се получи от съответния търговец, към който се извършва плащането.

По банков път

Плащането на услуга към Телекабел АД чрез банков превод се осъществява чрез директен дебит. За целта е необходимо да посетите Вашата банка и да пуснете заявление за заплащане на абонаментите такси за ползваните услуги на Телекабел чрез директен дебит.

Чрез POS терминал

Плащане с ПОС терминал в търговските офиси на Телекабел АД чрез дебитни или кредитни карти.

Back To Top