skip to Main Content

165+ цифрови телевизионни програми с перфектно качество на картина и звук и голямо разнообразие от тематични жанрове с възможност за часово отместване на програмите до 25 часа назад.

HDTV е цифров стандарт за телевизия, който позволява по-висока резолюция на дисплея. Пакета Ви дава възможност да се насладите на над 60 HD програми с многократно по-детайлна картина, искрящи цветове и пространствен звук

Пакетът включва HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax, Cinemax 2 и HBO MAX.В HBO Max ще откриеш епични блокбъстъри, завладяващи сериали, обичани класики и любими семейни предложения и анимации. Гледаш едновременно на до 3 устройства. Добави до 5 профила за деца и възрастни, изтегляй съдържание и гледай офлайн. Гледай каналите на FilmBox, MovieStar, Nostalgia, Cinemania, Love Nature и Trace Urban HD и влез в завладяващия свят на филмите!

Над 12 броя от най-популярните еротични програми, излъчвани 24 часа в денонощието.

Общи условия

Важи: За нови клиенти на услугата Кабелна телевизия и настоящи клиенти на интернет, при подписване на 24 месечен договор.

Цена: 24.50 лв. на месец за пакета при ползване на пакет аналогова телевизия, разширен пакет цифрова телевизия, НD телевизия и Мах Pаck пакет.

20.50 лв. на месец за пакета при ползване на аналогова телевизия и разширен пакет цифрова телевизия

14.50 лв. на месец за пакета при ползване на аналогова телевизия с основен пакет цифрова телевизия.

Инсталационна такса за HD оборудване – 30.00 лв.

Сумите важат при ежемесечно предплащане на пакета.

Цени за допълнителни монитори:

– при 12 месечен договор – 4,00 лв./месец

– при 24 месечен договор – 3,50 лв./месец

– при безсрочен договор – 5,00 лв./месец

Пакетът с канали за допълнителни монитори отговаря на пакета с канали на основния монитор.

Back To Top