skip to Main Content

4К каналите са достъпни за абонати на Телекабел ползващи пълен пакет цифрови програми.

Planeta 4K

Първия в България телевизионен канал в Ultra HD 4K формат с изцяло собствено съдържание.Planeta 4K ти предоставя 4 пъти по-висока резолюция на картината и 4 пъти по-високо качество от вече популярния HD формат.

От 2014 г. всички нови видеоклипове на телевизия “Планета” се заснемат в Ultra HD 4K формат и предлагат разнообразна и пълноценна телевизионна програма. Неслучайно и слоганът на Planeta 4K е “See The Music / Виж музиката”, защото зрителите могат да чувстват със сетивата си телевизионното качество, което заслужават.

Love Nature 4K

Love Nature е канадски специализиран телевизионен канал, който излъчва документални и телевизионни сериали, свързани с дивата природа. 

Love Nature приближава публиката до красотата и чудесата на природата, споделяйки страхопочитателни истории и оцветявайки битката за оцеляване в променящия се свят. Телевизионният канал предлага на зрителите ексклузивно съдържание от цял ​​свят. Вижте животни в естествените им местообитания и посетете някои от най-вдъхновяващите пейзажи в света чрез първокласното съдържание на Love Nature.

Back To Top