skip to Main Content

6 нови 4К телевизионни канала

WOW! 4K

Екстремният спортен канал за екшън спортове, начин на живот и развлечения. WOW! 4K отвежда публиката по уникален път, свързва ги с вдъхновяващи истории и им показва страхотни каскади. Програмата включва невероятни сцени за изразходване на адреналин, които отнемат дъха на всеки фен на екшън спорта. Зрителите могат да почувстват пулсът на всеки състезател, докато седят удобно на дивана у дома.

Chillayo 4K

Това е релакс каналът в селекцията. В него е съчетана красотата на целия ​​свят с релаксираща музика, създаваща фина, спокойна атмосфера за всеки момент от деня. Каналът е предназначен за лечение на тревожност и по-нисък стрес във всеки дом. Това се постига със специална селекция от видеоклипове и акустичен биорезонанс звуци, преплетени с музика, които помагат на мозъка да се успокои. Chillayo 4K е подходящ за всеки член на семейството.

Speed Factor 4K

Канал за моторни спортове направен специално за маниаци, обичащи скоростта. Каналът отвежда публиката на високоскоростно пътуване на 2 и 4 колела, по суша или сняг, във въздух и вода. Speed ​​Factor 4K свързва всеки зрител със спортните звезди и техните вдъхновяващи истории и им показва състезания в екстремни условия. Каналът за спортни развлечения включва над 500 часа събития, винтидж превозни средства, шоуруми, тунинги, иновации, футуристични автомобили, ремонти, ревюта и новини.

Pet & Pal 4K

Това е един уникален по рода си канал, в който има включени предавания за домашни любимци, природа и диви животни. Представя вдъхновяваща селекция от документални филми за животинското царство. Чрез ветеринари от световна класа, фотографи, изследователи и създатели на филми, Pet & Pal 4K доближава публиката до важните истории. Всеки член на семейството ще може да се разходи сред дивата природа, да види един от най-големите природни резервати, с истински цветове, плавно движение и екстремни детайли, благодарение на които природата оживява.

Party 4K

Това е най-динамичният канал от цялата селекция. Той ще ви потопи в света на музиката и партита от целия свят. Включва невероятно добре подбрана музика, съчетана с концерти и вълнуващи интервюта зад кулисите. Той е създаден за мъже и и жени на възраст 16-34 години или за всеки, който обича забавления и танци. Party’s 4K е наследник на Party’s HD, каналът, покорил сърцата на над 20 милиона зрители по света с невероятната си музикална селекция от 40000 видеоклипа.

Love Nature 4K

Love Nature е канадски специализиран телевизионен канал, който излъчва документални и телевизионни сериали, свързани с дивата природа. 

Love Nature приближава публиката до красотата и чудесата на природата, споделяйки страхопочитателни истории и оцветявайки битката за оцеляване в променящия се свят. Телевизионният канал предлага на зрителите ексклузивно съдържание от цял ​​свят. Вижте животни в естествените им местообитания и посетете някои от най-вдъхновяващите пейзажи в света чрез първокласното съдържание на Love Nature.

Back To Top