skip to Main Content
Промоцията включва

Регистрирайте се в онлайн платформата, заплатете Вашия абонамент и вземете  ПОДАРЪК – 3 месеца пълен пакет програми!

Телекабел стартира кампания под надслов “Направи избор, остани си вкъщи”. Кампанията е насочена към всички клиенти, като има за цел да ги подкани и насърчи да останат по домовете си с цел ограничаване разпространението на COVID-19.

Всички услуги, които компанията предоставя могат да бъдат осигурени и ОНЛАЙН. Направете Вашия собствен избор и заплатете месечния си абонамент ОНЛАЙН. Регистрирайте се на https://telekabelonline.bg в няколко лесни стъпки, въведете Вашия абонатен номер и влезте в света на онлайн обслужването, за да допринесем взаимно за овладяването на риска от инфекция!

В случай че не разполагате с абонатен номер, може да го откриете изписан върху последната си касова бележка или да го получите на момента с едно обаждане на тел. 034/ 919 999.

Общи условия

Промоцията включва: Всеки абонат на “Телекабел”, който в периода на кампанията направи регистрация в платформата
www.telekabelonline.bg и заплати онлайн своята месечна такса получава ПОДАРЪК – допълнителен пакет с програми за период от 3 месеца от датата на онлайн плащането.

Кампанията важи: За всички клиенти на “Телекабел” АД ползващи услугата цифрова телевизия и/или интернет.

Период на кампанията –  до 30.09.2021 г.

Ние от Телекабел вярваме, че кампанията ни “Направи избор, остани си вкъщи” ще допринесе за превенцията срещу коронавирус само и единствено с помощта на Вас – нашите клиенти!

Back To Top