skip to Main Content

Свържете се с нас

Email: sales@telekabel.bg
Тел: 034 / 919 999
Адрес: ул. Царица Йоанна 29, гр. Пазарджик
Промоцията включва

Цифрова телевизия базирана на нова технология, с която имате свободата сами да избирате какво и кога да гледате, с възможност за връщане от минута до 168 часа. Включени са 200 телевизионни канала.

HDTV – цифров стандарт за телевизия, който позволява по-висока резолюция на дисплея. Пакета Ви дава възможност да се насладите на над 45 HD програми с многократно по-детайлна картина, искрящи цветове и пространствен звук.

Интернет за дома и офиса. Бърз, надежден и неограничен достъп до интернет със скорост 200 мегабита, чрез NGN-мрежа от ново поколение.

Други условия: По време на ползване на промоцията клиентът не може да ползва друга промоция за същата услуга, преди да е изтекла настоящата. Клиентът може да ползва няколко промоции едновременно, ако те се отнасят за различни услуги. За населените места без PON технология, офертата се предлага с включването на цифров приемник. За населените места без PON технология, интернета се предлага със скорост 35/50Мbps.
Инсталационна такса за HD оборудване – 30.00лв.

Общи условия

Офертата включва: “Пълен пакет цифрова телевизия с включен Max Pack пакет + Пакет Спорт Премиум + PLAYtv + пакет Външни програми + пакет за възрастни + Интернет 200 Mbps” на промоционална цена 13,15 лв. на месец.

Важи: За нови клиенти на Телекабел за период от 6 месеца при подписване на 24 месечен договор. Пакет Спорт Премиум е за период от 1 месец.

Цена след промоционалния период – 26,30 лв.

Цените важат при ежемесечно предплащане на пакета.

Back To Top