skip to Main Content

Свържете се с нас

Email: sales@telekabel.bg
Тел: 034 / 919 999
Адрес: ул. Царица Йоанна 29, гр. Пазарджик
Промоцията включва

Цифрова телевизия базирана на нова технология, с която имате свободата сами да избирате какво и кога да гледате, с възможност за връщане от минута до 168 часа.

HDTV – цифров стандарт за телевизия, който позволява по-висока резолюция на дисплея. Пакета Ви дава възможност да се насладите на над 45 HD програми с многократно по-детайлна картина, искрящи цветове и пространствен звук.

Интернет за дома и офиса. Бърз, надежден и неограничен достъп до интернет със скорост 100 мегабита, чрез NGN-мрежа от ново поколение.

Общи условия

Важи: За нови клиенти на Телекабел
Период на промоцията: 01.12.2019 г. до 31.01.2020 г.
Цена: 200,00 лв. еднократно. Цената важи за период от 12 месеца и включва цифрова телевизия разширен пакет програми + допълнителните пакети НВО, Пакет Sport Premium, EROS PACK и PLAYtv за период от 1/един/ месец.
След изтичането на промоционалния период клиентите могат да ползват допълнителните пакети при срочен 12 месечен договор на цени, както следва:
PLAYtv – 3.00 лв. на месец
Пакет НВО – 4,00 лв. на месец
Пакет Sport Premium – 7,99 лв. на месец
EROS PACK – 0,50 лв. на месец

Други условия: По време на ползване на промоцията, клиентът не може да ползва друга промоция за същата услуга, преди да е изтекла настоящата. Клиентът може да ползва няколко промоции едновременно, ако те се отнасят за различни услуги. За населените места без PON технология офертата се предлага с включване на цифров приемник. За населените места без PON технология, интернета се предлага със скорост 35/50Mbps

Инсталационна такса за HD оборудване – 30.00лв.

Back To Top