skip to Main Content
Промоцията включва

Цифрова телевизия базирана на нова технология, с която имате свободата сами да избирате какво и кога да гледате, с възможност за връщане от минута до 168 часа.

HDTV – цифров стандарт за телевизия, който позволява по-висока резолюция на дисплея. Пакета Ви дава възможност да се насладите на над 45 HD програми с многократно по-детайлна картина, искрящи цветове и пространствен звук.

Интернет за дома и офиса. Бърз, надежден и неограничен достъп до интернет със скорост 100 мегабита, чрез NGN-мрежа от ново поколение.

Общи условия

Важи: За нови клиенти на Телекабел

Период на промоцията: до 31.03.2022 г.

Цена: 100,00 лв. еднократно. Цената важи за период от 6 месеца и включва цифрова телевизия разширен пакет програми + интернет 100 мегабита.

Всеки абонат на промоцията получава подарък за период от 1 месец HBO пакет, а PLAYtv акаунт и HBO GO за период от 2 месеца.

След изтичане на промоционалния период допълнителните пакети могат да се ползват както следва:

HBO GO – 4.00 лв. на месец

PLAYtv акаунт разширен пакет програми – 5.00 лв. на месец

PLAYtv акаунт разширен пакет програми + HBO GO – 9,00 лв. на месец

PLAYtv акаунт пълен пакет програми + HBO GO подарък – 10,00 лв. на месец

Други условия: По време на ползване на промоцията, клиентът не може да ползва друга промоция за същата услуга, преди да е изтекла настоящата. Клиентът може да ползва няколко промоции едновременно, ако те се отнасят за различни услуги. За населените места без PON технология офертата се предлага с включване на цифров приемник. За населените места без PON технология, интернета се предлага със скорост 35/50Mbps

Инсталационна такса за HD оборудване – 30.00лв.

Back To Top