skip to Main Content

Свържете се с нас

Email: sales@telekabel.bg
Тел: 034 / 919 999
Адрес: ул. Царица Йоанна 29, гр. Пазарджик

Цифрова телевизия базирана на нова и различна технология, която ви дава възможност за по-голям избор на телевизионно съдържание и часово отместване на програмите от минута до 168 часа назад.

HDTV е цифров стандарт за телевизия, който позволява по-висока резолюция на дисплея. Пакета Ви дава възможност да се насладите на над 45 HD програми с многократно по-детайлна картина, искрящи цветове и пространствен звук.

Онлайн видеотека с над 1800 часа филмово съдържание, до която можеш да получиш достъп навсякъде и по всяко време на своя смарт телевизор, лаптоп, таблет или смарт телефон.

Други условия

Важи: За нови клиенти на Телекабел
Период на промоцията: 25.05.2019 до 31.10.2020 г.
Срок на договора: 12 месеца
Задължително условия: Наличие на интернет услуга.
Цена: 9,00 лв. на месец, включваща разширен пакет цифрова телевизия 110 телевизионни програми + пакет Мах Рак – HBO, HBO2, HBO3, Cinemax, Cinemax 2 за период от 1 месец. След изтичане на едномесечния период цената на пакет НВО е 8,00 лв. на месец.

Други условия: Услугата се ползва задължително при наличие на Интернет.
По време на ползване на промоцията, клиентът не може да ползва друга промоция за същата услуга, преди да е изтекла настоящата. Клиентът може да ползва няколко промоции едновременно, ако те се отнасят за различни услуги.

Back To Top