skip to Main Content

Скорост: 750 Mbps

Външни антени: 3 бр.

Подходящ за: HD стрийминг, онлайн игри и др.

Цена в брой:

50 лв.

Цена под наем:

2 лв.

Archer C20 AC750 безжичен двулентов рутер:

  • Поддържа стандарта 802.11ac – следващото поколение Wi-Fi
  • Едновременни 2,4 GHz 300Mbps и 5 GHz 433Mbps връзки за 733Mbps обща достъпна пропускателна способност
  • 3 външни антени осигуряват безжично покритие във всеки ъгъл на вашия дом

802.11ac – новото поколение Wi-Fi

Archer C20 идва със следващото поколение безжичен стандарт – 802.11ac, обратно съвместим с 802.11n и три пъти по-бърз от скоростите при безжичния N стандарт. С по-ефективно използване на енергията и със силна защита, 802.11ac е перфектния начин да ускорите домашната мултимедийна мрежа и да се справите със „задръстванията“, които могат да причинят многото включени устройства.

733 Mbps в двете ленти за работа без забавяне

С 433 Mbps безжични скорости по кристално чистата 5 GHz лента и 300 Mbps по 2,4 GHz лента, Archer C20 предлага гъвкавостта на две отделни мрежи и гарантира удивителна безжична производителност. Простите задачи като електронна поща и сърфиране в интернет могат да се извършват по 2,4 GHz лента, докато задачи изискващи висока пропускателна способност като онлайн игри или стрийминг на HD видео могат да се обработват по 5 GHz лента – всички по едно и също време.

Стабилен сигнал във всички посоки и превъзходно покритие

С 3 фиксирани външни антени в съчетание с антенна технология от по-високо качество можете да се наслаждавате на отлична безжична производителност със стабилен сигнал във всички посоки и на висока скорост на по-големи разстояния. Това ви осигурява невероятно безжично покритие и надеждност на връзката от всяко място на вашия голям дом или офис.

Лесна настройка и използване

Настройте Archer C20 за минути благодарение на неговия интуитивен уеб-базиран интерфейс и мощното приложение Tether. Tether позволява да управлявате мрежовите настройки на рутера от всяко Android или iOS устройство, включително родителски контрол и контрол на достъпа.

Общи

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Безжична скорост:   750 Mbps
Wi-Fi Стандарт:   ac, n, g, b, a
Честота:   2.4 + 5 GHz
LAN портове:   4 x 100 Mbps
WAN портове:   1 x 100 Mbps
Антени:   3 Външни
USB портове:   Няма
3G/4G:   Не
Преносим:   Не
Други:   Няма
Жична скорост:   10/100 Mbps
Back To Top